zaterdag 19 oktober 2013

My Little Pony

Ik ben woensdag naar de kapper geweest, ik raak namelijk heel snel verveeld als het gaat om kapsels. Het jammere is dat mensen het me niet laten verven omdat ze mijn haarkleur zo mooi vinden, ik vind het ook echt schitterend hoor, ik ben er heel erg blij mee, maar daardoor ben ik toch iets beperkter in verandering aanbrengen in mijn haar.

De twijfel voor mijn haar verandering lag bij of een pony nemen of een sidecut nemen, dat is (voor de mensen die het niet weten) één kant van je hoofd millimeteren. Een vriend van mij kwam met de slimme opmerking," Dan krijg je het toch koud? Want haar houdt je in de winter juist warm." daar had hij groot gelijk in dus vandaar dat ik voor.... DE PONY ben gegaan.

Voor:

 Na:


donderdag 17 oktober 2013

Street Style

In de IJ-hallen lopen echt hele leuke mensen! Ik heb er helaas maar twee op de foto gezet omdat ik eigenlijk te druk bezig was met mijn vriendin bijbenen en zelf ook nog rondkijken naar schatten. Natuurlijk ga ik die twee mensen wel met jullie delen!

De eerste persoon die ik met jullie ga delen is een super gezellige verkoopster, die trouwens echt heel veel leuke dingen te koop had! Jammer dat de schoenen niet in mijn maat waren anders had ik alles waarschijnlijk opgekocht. Mijn telefoon heeft alleen kuren en dus haar naam niet opgeslagen, vandaar dat ik haar maar de leuke verkoopster ga noemen, verkoopster als je dit leest, sorry dat ik je naam ben vergeten, ik vond je heel gezellig en als je nog een keer kleding/schoenen weg wil doen, neem alsjeblieft contact op!


De tweede persoon is een meisje/jongedame/vrouw die ik al een paar keer voorbij liep en waarvan ik iedere keer weer dacht, goh zij ziet er leuk uit. Bij de derde keer voorbij haar lopen kon ik het niet laten om de stoute schoenen aan te trekken en haar te vragen of ze op de foto wilde voor mijn blog. Ze was heel enthousiast en ging er gelijk voor staan wat het voor mij alleen maar makkelijker maakte om haar goed op de foto te zetten. Helaas waren er ook genoeg andere mensen die het me tien keer moeilijker maakte door voor de camera te gaan lopen.



maandag 14 oktober 2013

Too big

Ik ben gisteren naar IJ-hallen geweest, dat is de grootste vlooienmarkt van Nederland. En groot was het zeker, veel te groot. Ik hou ervan om echt rond te moeten neuzen, maar het meisje met wie ik ging niet echt. Waardoor ik de meeste kraampjes maar vluchtig heb bekeken. Alsnog heb ik wel leuke dingen gevonden hoor!

Alleen... De dingen die ik heb gekocht zijn op één na allemaal te groot. Ik wilde van die baggy truien en vesten zodat ik lekker erin weg kan kruipen. Ik ben een beetje een koukleum.

De sfeer foto's en een kleine onthulling van wat ik heb gekocht en hoe ik eruit zag, wat ik waarschijnlijk in mijn volgende post volledig laat zien:






zaterdag 12 oktober 2013

Grey and White

Door deze post, White & Grey, ben ik een beetje voor de kleuren combi gevallen. Wit en grijs, alle twee geen kleur, toch een geweldige kleuren combinatie.

Ik hou eigenlijk niet zo van grijs of wit, puur omdat ik het zo saai vind, heel af en toe waag ik mezelf aan een wit kledingstuk om te combineren met felle kleuren. Grijs daar in tegen zal je eigenlijk nooit in mijn kast zien, ik vind grijs saai en niet opvallend genoeg, dit is duidelijk mijn eigen mening en ook echt niet aanvallend bedoeld naar andere. De titel van de outfitpost van Sara, sprak me daarom eigenlijk ook niet echt aan, wit en grijs samen? Dat leek mij eigenlijk een garantie voor een saaie outfit, of op zijn minst een outfit die mij niet zou aanstaan. Anders is gebleken.

De kleuren versterken elkaar eerder, door je outfit zo simpel te houden door twee basistonen te gebruiken lijkt alles in evenwicht, niks is overheersend. Ik denk dat ik toch mezelf in grijs en wit ga hullen, want stiekem ben ik erg benieuwd of ik het ook zo mooi kan als Sara.

Mijn inspiratie plaatjes voor een wit en grijs outfit: